Hjælp til vægttab

Har du brug for professionel hjælp til vægttab?

Det er ikke let at tabe sig på egen hånd. Reklamer i fjernsynet og artikler i aviserne fylder os med dårlig selvtillid og peger på at man med viljestyrke kan klare selv de største udfordringer. Vi mener dog at der skal mere til end blot viljestyrke.

Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du nedenfor læse mere om hvordan vi bruger hypnose til vægttab.

Et vægttab er ikke altid et effektivt vægttab

Vi hører ofte om folk der kæmper med enormt hårde og disciplinerede slankekure, taber 20 kilo på 2 måneder, og lige så hurtigt tager dem på igen. Problemet med de fleste slankekure er, at de ikke fokuserer på langsigtede livsstilsændringer, men i stedet på strenge kostplaner og træningsøvelser.

Selv de mest disciplinerede mennesker falder dog tilbage til de dårlige vaner, så snart målet er nået, og der ikke længere er brug for kuren. Ved at benytte hypnose til vægttab, afhænger dit vægttab ikke 100% af din viljestyrke, som det er tilfældet med slankekure.

Det handler derimod om at finde de dybdeliggende årsager til vægtforøgelsen. Vi ”fodrer” ofte vores følelser gennem maden; for eksempel fejrer vi store begivenheder med overdådige måltider, altså når vi er glade. Omvendt er mange af os tilbøjelige til at trøstespise når vi er kede af det, og vi kan også finde på at proppe os med guf når vi er stressede.

Ved at finde frem til den bagvedliggende årsag, kan vi rydde op i dit ubevidste spisekammer, og fylde det med sunde vaner i stedet.

Kontakt os, klik her