Hypnose Odense

Leder du efter en hypnotisør i Odense, der kan hjælpe dig af med dårlige vaner, lavt selvværd eller en fobi som flyskræk?

Her hos ShinHypnose har vi mange års erfaring med hypnose, og vi har gennem tiden hjulpet utallige danskere med at træde frygtløs om bord på flyveren, forberede sig til store taler, bede chefen om en lønforhøjelse og andre episoder, som holder mange os tilbage i hverdagen.

Derfor bruger vi hypnose

Vi har valgt at bruge hypnose til at hjælpe vores kunder, da det er et fantastisk værktøj til at ændre følelsesmønstre og slippe af med negative vaner og tanker. Helt fra barnsben af begynder vi at fylde vores ubevidste sind med alle former for information – både negative og positive. Derfor kan det godt føles som om, at ting som lavt selvværd og besvær ved vægttab kan føles helt håbløse, når vi gang på gang fejler i at besejre dem.

Ved hjælp af hypnose finder vi frem til roden af dit problem og kommer med en permanent løsning, så du igen kan leve livet fuldt ud.

Hypnose i nærheden af broen

Vores klinik ligger i nærheden af Odense, men ikke Odense. Vi har i stedet fundet en godt lokale i Nyborg, – nærmere betegnet Nørregade 28 – som ligger op ad Storebæltsbroen. På den måde kan besøgende fra Vestsjælland også nemt besøge klinikken, i stedet for at tage hele vejen til hovedstaden.

Ud over hypnose i Odense, kan vi også tilbyde det i Århus, Aalborg, Roskilde og København. Ring i dag på 31 65 84 33, så finder vi en tid til dig i den nærmeste klinik.

Kontakt os, klik her