Selvværd

Døjer du med dårligt selvværd?

Det er du ikke ene om. De fleste af os besidder et eller flere områder, hvor vi har problemer med vores selvværd og selvtillid. Dog er det lave selvværd så slemt hos nogle personer, at det går udover deres ønsker og mål for livet. Dårligt selvværd kan være med til at spænde ben for at bede chefen om en lønforhøjelse, snakke med den søde butiksassistent i Matas, eller for at starte et spændende projekt på egen hånd, da man er bange for at fejle.

Mange af vores idoler – lige fra atleter til forretningsfolk, skuespillere og lignende – har selv døjet med lavt selvværd. En af de hyppigste råd man hører fra succesfulde folk er, at man skal kunne lide sig selv og de kvaliteter man har, hvis man gerne vil nå til tops. Hvis du gerne vil aspirere til mere i livet, men gang på gang bliver stoppet af dig selv, er du velkommen til at komme forbi en af vores klinikker og tage en uforpligtende snak.

Dårligt selvværd fra barndommen

Ofte stammer dårligt selvværd helt tilbage fra barndommen, hvis man for eksempel har oplevet mobberi eller har haft nogle forældre, som ikke var gode til at rose og støtte i svære perioder.

Selv hvis ens skoletid ligger flere årtier tilbage, kan der være efterladt et aftryk, som er svært at viske væk uden hjælp – især da angsten for at fejle, ikke er noget man taler frit om i samfundet.

Styrk dit selvværd med professionel hjælp

Med de rette øvelser og den rigtige indstilling, kan du på ganske kort tid bryde ud af lænkerne, og begynde at leve dit liv igen.

Ring til os i dag på 31 65 84 33 – så hjælper vi dig af med dit dårlige selvværd.

Kontakt os, klik her